Dr. Steinberger Vitesse Az immunrendszer támogató 750ml

2 253 Ft

Cink-glükonáttal és C-vitaminnal dúsított vegyes gyümölcslé - hozzáadott cukor nélkül.

750 ml-es ital; Dr. Steinberger termék az erős immunrendszerért.

Bizonyos helyzetekben, mint pl. egyoldalú táplálkozás, erősebb fizikai igénybevétel, vagy tartós szellemi és lelki megterhelés esetén a szervezet immunrendszerének támogatásra van szüksége.

Hasznos lehet ilyen esetekben C-vitamin és cink egyidejű fogyasztása. Mivel a szervezet a cinket nem tudja előállítani és csak korlátozott ideig tudja elraktározni, ezért azt az élelemmel kell megfelelő mennyiségben bevinni. A Dr. Steinberger Vitesse „az immunrendszer támogatására” tartalmazza ezeket a fontos tápanyagokat egy harmonikusan komponált, almából, mangóból és a természetnél fogva C-vitaminban gazdag acerolából készült gyümölcslé formájában.

Napi 150 ml fedezi felnőttek számára C-vitaminból a napi ajánlott bevitel 300%-át és cinkből a 23%-át.

Élvezze ezt a frissítő, egymással harmonizáló gyümölcsökből készült gyümölcslevet. A cink és a C-vitamin együttesen hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez. A cink a szervezetben számos feladatot lát el. Ezt a nyomelemet azonban a szervezet nem tudja előállítani és csak korlátozott ideig tudja elraktározni, ezért azt az élelemmel szükséges megfelelő mennyiségben bevinni.

Kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot ajánlunk. Használat előtt felrázandó. A felbontott üveg lezárva, hűtőszekrényben 5 napig tárolható. Az üvegben észlelhető esetleges zavarosság vagy üledék a gyümölcsök és zöldségek természetéből adódik.

Összetevők: almalé, mangóvelő, almavelő, acerola-velő, C-vitamin, 100 ml-ben 10,45 mg cink-glükonát.

Átlagos tápérték 100 ml-ben: Energia: 221 kJ/52 kcal, zsír: <0,5 g -amelyből telített zsírsavak: <0,1 g, szénhidrát: 13 g -amelyből cukrok: 12 g, rost: <0,5 g, fehérje: <0,5 g, só: 0,03 g, C-vitamin: 160 mg, cink: 1,5 mg.