MOTTÓNK:

"Zsálya Gyógyszertárunk Litéren 2010 óta nyújt Gyógyulást, Szépülést és Lelki feltöltődést is egyben mindenkinek!

"Gyógyszerészként "ablak" lehetek a betegek és az orvosok között, így minden egyes nap azért dolgozom, hogy ez az ablak minél szélesebbre táruljon az emberek előtt!"

Ezek voltak Dr. Kovács Barbara őszinte szavai mikor átvette 2020-ban a korábban Dr. Rokaly Erzsébet és Németh János által 10 évvel korábban alapított Zsálya Gyógyszertárat Veszprémtől és a Balatontól is 5km-re egy bájos kis faluban, Litéren.

 

A Zsálya Gyógyszertár Litéren családi vállalkozásként lett alapítva még 2010-ben és ma is családi vállalkozésként működik tovább.

Közvetlen vásárlóinkat helyben szolgáljuk ki Litéren, de 2021 második felétől már kiszállítást is vállalunk, első körben a balatoni régióban, egyben választékunkat is bővítve bio termékekkel. A kiszállítást segítve létrehoztuk új Balatoni Bio Bolt néven saját weboldalunkat.

 

BALATONI BIO BOLT

A Balatoni Bio Boltunk a Zsálya Gyógyszertár részeként 2021 nyarától kezdi meg működését, hogy közvetlenül kiszállíthassa a Zsálya Gyógyszertár

által forgalmazott vény nélkül is kiszállítható gyógyszereket és egyben Bio Termékek forgalmazásával is bővítse annak választékát.

Kérjük tekintse meg hétről hétre bővülő kínálatunkat és folyamatosan megújuló akciós termékeink széles választékát.

 

 

Jelenünk, Dr. Kovács Barbara

"Gyerekkori álmom volt, hogy gyógyszerész lehessek és legyen egyszer majd egy saját gyógyszertáram, mely nagy örömömre Litéren 2020 Márciusában megvalósult.

Előzőleg néhány évig Budapesten dolgoztam egy gyógyszertár vezetőjeként, korábban pedig a pályafutásom elején Egerben kezdtem, miután 2011-ben végeztem

Budapesten a Semmelweis Egyetem Gyógyszertudományi Karán."

 

Alapításunk, Dr. Rokaly Erzsébet

"2010.Április 2-án nyitottam meg Litéren előzmények nélküli, családi vállalkozásban elkészült patikámat. Ekkor már 31 évnyi szakmai pálya állt mögöttem: dolgoztam falusi patika vezetőjeként, a TB-nél ellenőrző főgyógyszerészként helyettesítettem magánvállalkozásban, láncpatikánál vezetőként és beosztottként egyaránt dolgoztam.

Az álmom azonban egy saját patika megteremtése volt, ahol egy helyi közösséget szolgálhatok munkámmal.
Szerettem volna minőséget teremteni sokak megelégedésére. Az én Zsályám 10 év öröm volt a számomra és remélem még több öröm forrása lesz fiatal kiváló kollégámnak, akinek szeretettel adom át „szakmai gyermekemet."