Dr. Steinberger Bio Piros szőlőlé 750ml

2 499 Ft

100 ml-enként 28 mg vasglukonát (szervesen kötött kétértékű vas) tartalmánál fogva a piros szőlőlé a szervezet kiegészítő vasellátását szolgálja.

750 ml-es gyümölcslé; Dr. Steinberger termék betegség utáni lábadozáshoz, a vérképzés támogatásához.

A piros szőlőlevet naptól érlelt fekete-szőlőből nyerik. A kíméletes feldolgozás a szőlőben lévő értékes hatóanyagokat megőrzi. Ízletes fitness italként is jó szolgálatot tesz a mindennapos igénybevétel vagy az aktív pihenés idején. Javára válik ennek a curry levélből származó vasat tartalmazó ízletes, gyümölcsös bio direktlének a fogyasztása. A vas hozzájárul a vörösvérsejtek és a hemoglobin normális képződéséhez. A szervezet a vasat nem tudja előállítani, ezért azt megfelelő mennyiségben a táplálékkal kell bevinni. Napi 200 ml fogyasztását ajánljuk.

Kiegyensúlyozott változatos étrendet és egészséges életmódot ajánlunk. Használat előtt felrázandó. A felbontott üveg lezárva, hűtőszekrényben 5 napig tárolható. Az üvegben észlelhető esetleges zavarosság vagy üledék a gyümölcsök és zöldségek természetéből adódik.

Összetevők: fekete-szőlőlé*, currylevél kivonat*. *= ellenőrzött ökológiai termesztésből.

Átlagos tápérték 100 ml-ben: Energia: 315 kJ/75 kcal, zsír: <0,5 g -amelyből telített zsírsavak: <0,1 g, szénhidrát: 18 g -amelyből cukrok: 18 g, rost: <0,5 g, fehérje: <0,5 g, só: <0,01 g, vas: 3,5 mg.